apartmentsypres.be

The best accommodation to stay

Apartments Ypres

Vakantiewoning Apartments Ieper, Ypres is gelegen in het historische centrum van de stad Ieper, dichtbij de Grote Markt; In Flanders Field Museum; Yper Museum en Bureau van Toerisme. Het huis ligt op wandelafstand van de Menenpoort waar elke avond om 20:00 uur de Last Post wordt geblazen.

De vakantiewoning bevat 3 comfortabele appartementen.

"BELFORT" op de 2 de verdieping is een heel knus appartement voor 2 personen met slaapkamer  dubbel bed. De badkamer heeft bad met douche. Belfort is stijlvol ingericht waardoor je gezellig kan tot rust komen in de levendige stad Ieper.

"CATHEDRAL" appartement op de 1 ste verdieping is heel comfortabel voor 3 volwassenen of voor een familie met kinderen. Er is 1 slaapkamer met dubbel bed en een afzonderlijke slaaphoek met stapelbed. Een bad met douche is klaar voor jullie na een deugddoende wandeling op de vestingen of andere activiteit.

In de vakantiewoning hebben beide appartementen een aparte keuken met alle moderne kooktoestellen, airconditioning, wireless internet en digitale televisie.

"BELLS" op de gelijkvloers, een leuk appartement met 2 aparte bedden en kitchenette. Aparte badkamer met douche en wastafel.

Genieten kan in de de ruime patio waar rust en gezelligheid een troef zijn.

De warme bakker naast de vakantiewoning zorgt voor een lekker ontbijt. Een grote supermarkt voor alle aankopen is op wandelafstand.

Een gesloten garage aan het aoppartement is beschikbaar op aanvraag Euro 15,00 per dag of een garage box op 150 meter van de appartementen voor Euro 10,00 per dag.

Ieper is een stad die je zeker zal bekoren. De talrijke plekjes en musea om te ontdekken. De Grote Markt met gezellige cafés en lekkere restaurants om te proeven.

In het Flanders Fields Museum en in het Yper Museum beleef je de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog in Vlaanderen. Sinds 1928 wordt iedere avond om 20 uur de Last Post geblazen.

Een bezoek brengen aan de Lakenhalle, Sint-Maartens-Kathedraal, Rijselpoort en de vestingen zijn een must.

Dichtbij Ieper bevindt zich het Hooge Crater Museum in een gerestaureerde kerk.

www.toerisme Ieper.

In Zonnebeke kan je het Memorial Museum Passendaele bezoeken en het Tyne Cot Cemetery.

Fietsen en wandelen in de Westhoek om Ieper helemaal te ontdekken.

Voor de kinderen is er Bellewaerde Park met het gloednieuwe Aquapark.

Jullie zullen vast en zeker willen terug komen naar Apartments Ypres...

Meer informatie via Toerisme Ieper

Appartementen

Belfort Appartement

Beschrijving
Het appartement Belfort is een zeer rustig en aangenaam verblijf in de historische binnenstad van Ieper. Alle faciliteiten zij  aanwezig. Winkels en restaurants vindt u op loopafstand van het appartement Belfort. Wij wensen u een aangenaam verblijf bij ons.

Aantal personen 2

Belfort Appartement

Cathedral Appartement

Beschrijving
De Kathedraal biedt slaapgelegenheid aan 4 personen. Het smaakvol ingerichte appartement biedt uitzicht op de Sint Martinus Kathedraal van Ieper. Er zijn 2 slaapkamers. Een slaapkamer met dubbelbed en een slaapkamer met een stapelbed. De keuken is voorzien van alle moderne toestellen. Een ligbad met douche laten u toe even rust te nemen  na een activiteit.

Aantal personen 4

Cathedral Appartement

Bells Appartement

Aantal personen 2

Bells Appartement

Beoordelingen

Contact

Apartments Ypres

The best accommodation to stay

Diksmuidestraat 26 , 8900 , Ieper, Belgie


tel: +32 (0) 477 781918